Telefon: 0749.041.103

O noua viata poate incepe aici. Una mai aproape de lucrurile care conteaza cu adevarat: aer curat, liniste, natura si bucuria de a fi mai mult timp impreuna.
Si tu visezi la un altfel de camin pentru familia ta? Unul aproape de viata orasului, dar intr-o zona aerisita si linistita, cu locuri de joaca , de promenada si padurea chiar in spatele blocului… si asta fara sa trebuiasca sa parasesti orasul?

Donath Park se ridica la capatul strazii Donath din cartierul Grigorescu. Zona este una aerisita si va ramane in acest fel, ansamblul invecinandu-se in partea de nord cu o padure de alun, iar în partea de rasarit cu un deal inverzit.
Iti doresti sa traiesti departe de zgomot si aglomeratie si vrei sa eviti un drum lung si stresant, de acasa la serviciu si invers? Donath Park poate fi cel mai bun raspuns si pentru tine!

Noile locuinte respecta cu strictete standarde inalte de constructie, iar securitatea si intimitatea reprezinta o preocupare importanta pentru asigurarea unui trai confortabil. De aceea, Donath Park este gandit ca o zona rezidentiala sigura, delimitata cu gard, cu cale de acces pazita si bariera.

11
ani experienta
30
imobile
450
apartamente

DESPRE NOI

Am inceput sa construim imobile in 2004 si nu ne-am mai oprit de atunci. In cei 11 ani de activitate in domeniu am construit peste 30 de imobile cu apartamente. Ce inseamna asta pentru tine? Am acumulat foarte multa experienta in acest timp si ne-am confruntat cu toate problemele posibile in acest sector. Am invatat sa construim eficient si sigur, depasind orice provocari pot aparea pe parcurs.

Ne mandrim ca apartamentele din imobilele construite de noi s-au vandut in proportie de 100% si ne mandrim si mai mult cu faptul ca noii lor beneficiari le folosesc cu drag si sunt multumiti de munca noastra.

Si pentru ca vrem să-ti fie cat mai simpla si placuta achizitia noului tau cămin, iti oferim suport in:

  • finantare bancara si furnizarea tutror documentelor necesare in relatia cu finantatorii
  • pregatirea tuturor actelor necesare incheierii transferului de proprietate.

De asemenea, iti oferim posibilitatea finisarii complete a apartamentului; vezi aici propunerile de amenajare.