fbpx
Telefon: 0749.041.103
May 07

Apartamentul 16

Camere: 3

Etaj: 6

Suprafața utilă: 72.00 mp

Terasă: 15.02 mp

Terasă: 25 mp

VÂNDUT

Toate locuințele proiectate și construite de noi sunt realizate pentru a atinge cele mai înalte standarde de siguranță și confort. Pentru că știm cât de important este spațiul intim pentru fiecare dintre noi, proiectanții au schițat apartamente spațioase, în care au fructificat la maximum spațiul interior, fără a încărca inutil diferitele zone ale casei.

Apartamentele cu trei camere dispun de o suprafață extrem de generoasă, cu spații comune ample. Bucătăria open space, alături de locul de luat masa și sufragerie, se întinde pe o suprafață de aproape 30 de metri pătrați. Fiind inima oricărei case și locul unde ne petrecem cea mai mare parte a timpului de acasă, această zonă este vedeta locuinței. Locul de luat masa este retras, dar foarte ușor accesibil.

Cele două dormitoare, fiecare cu o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați, sunt prevăzute, din construcție, cu dressinguri, astfel încât spațiul să nu mai fie încărcat suplimentar cu dulapuri care, de multe ori, sunt inestetice și adună mult praf. Mai mult, pentru perioadele de siestă sau, pur și simplu, pentru a admira priveliștea deosebită oferită de acest imobil, dormitorul matrimonial dispune de o terasă proprie.

Cele două grupuri sanitare mari, în care poate fi instalată inclusiv o cadă de baie, completează aceste apartamente.