fbpx
Telefon: 0749.041.103

DESPRE NOI

Apartamentele construite de noi au devenit ”acasă” pentru aproape 1.000 de familii. De 17 ani ne folosim experiența și priceperea pentru a ridica imobile de calitate, eficiente din toate punctele de vedere. In cele 41 de imobile construite, nu am făcut niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea lucrărilor sau a materialelor folosite. Pentru că noi credem cu tărie că oamenii care vor locui în apartamentele noastre merită să se bucure de tot ceea ce este mai bun.

17
ani experienta
41
imobile
675
apartamente

Învățăm din succes

Când am decis ridicarea ansamblului Donath Park, proiect prin care am dorit și am reușit să îmbinăm confortul de a locui în oraș și toate avantajele lui, cu bucuria de a trăi aproape de natură, chiar la liziera pădurii, știam că acest lucru va fi o provocare pentru noi. Însă am reușit ceea ce ne-am propus. Și ne-am hotărât să continuăm. Astfel că, acum suntem gata pentru o nouă provocare: să construim un imobil tot la cele mai înalte standarde de calitate, eficient energetic, sigur și elegant, dar exclusivist, amplasat chiar în buricul târgului: în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Donath View
vândut în totalitate

Vă mulțumim pentru încrederea acordata și pentru participarea voastră
în crearea unei noi comunități în Donath View.

Aceeași calitate pe care ați regăsit-o în proiectele Donath Park și
Donath View o veți găsi și în cel mai recent proiect al nostru,
București 4.

Proiectul București 4

Așadar, dacă îți dorești să fii aproape de toate punctele importante din oraș, să fii mereu conectat la ritmul metropolei, să poți ieși în oraș sau la plimbare pe jos, fără să fii nevoit să scoți mașina din garaj, să ajungi în orice colț al Clujului în cel mai
scurt timp (pentru că pornești fix din centrul lui), atunci ai nimerit bine. Îți facem cunoștință cu ansamblul rezidențial București4, dezvoltat de Donath Park.

Și pentru că vrem să-ți fie cât mai simplă și placută achiziția noului tău cămin, îți oferim suport în:

  •  finanțare bancară și furnizarea tuturor documentelor necesare în relația cu finanțatorii
  • pregătirea tuturor actelor necesare încheierii transferului de proprietate.

Simte ritmul orașului

Viețile noastre se desfășoară într-un ritm alert, iar timpul liber este din ce în ce mai puțin. De ce să nu-l folosim pentru alte activități, și nu pentru naveta de la serviciu spre casă? Acesta este unul dintre motivele pentru care am ales ca noul nostru proiect, București4, să fie ridicat chiar în inima orașului. Celelalte motive sunt legate de comoditate și accesul facil la absolut orice, de la parcuri, locuri de joacă, centre comerciale și până la bănci, farmacii, spitale sau benzinării.

Locuiți într-o zonă centrală

Dacă apreciați plimbările un pic mai lungi, dar cu atât mai benefice pentru sănătate, Piața Mihai Viteazul este la doar un kilometru distanță.

Și mai gândiți-vă și la tot timpul pe care în mod normal l-ați irosi în trafic mergând dinspre serviciu (care de obicei se află în zone centrale ale orașului) spre casă (în cartiere), la orele de vârf. Cel puțin o oră în plus pe zi, pentru a vă putea relaxa prin activitățile preferate, pentru a găti sau a vă juca cu cei mici. Vă temeți totuși că ar putea fi prea gălăgie, locuind într-o zonă centrală? Materialele și geamurile folosite în construcția ansamblului București4 țin zgomotul afară, acolo unde îi e locul.

Despre locație și zonă

Am observat că timpul petrecut împreună cu familia este, de multe ori, scurtat de sarcinile de serviciu și de obligațiile profesionale. Ne dorim ca această dinamică a lucrurilor să intre pe un făgaș normal, astfel încât să ne folosim puținul timp liber pentru lucrurile cu adevărat importante.

De acum nu va mai trebui să petreceți ore întregi din viață așteptând în trafic. Puteți lăsa mașina în parcarea subterană pentru că, după numai câteva minute de mers pe jos, veți ajunge în Parcul Feroviarilor. Primăria Cluj-Napoca va investi peste 10 milioane de Euro, fonduri europene, pentru reabilitarea și modernizarea acestui parc ce are o suprafață de peste 50.000 de metri pătrați.