fbpx
Telefon: 0749.041.103
16
ani experienta
39
imobile
675
apartamente

DESPRE NOI

Am început să construim imobile în 2004 și nu ne-am mai oprit de atunci. În cei 16 ani de activitate în domeniu am construit 39 de imobile cu apartamente. Ce înseamnă asta pentru tine? Am acumulat foarte multă experiență în acest timp și ne-am confruntat cu toate problemele posibile în acest sector. Am învățat să construim eficient și sigur, depățind orice provocări pot apărea pe parcurs.

Ne mândrim că apartamentele din imobilele construite de noi s-au vândut în proporție de 100% și ne mândrim și mai mult cu faptul că noii lor beneficiari le folosesc cu drag și sunt multumiți de munca noastră.

Și pentru că vrem să-ți fie cât mai simplă și placută achiziția noului tău cămin, îți oferim suport în:

  • finanțare bancară și furnizarea tuturor documentelor necesare în relația cu finanțatorii
  • pregătirea tuturor actelor necesare încheierii transferului de proprietate.

DONATH PARK – UNUL DINTRE PROIECTELE NOASTRE DE REFERINȚĂ

În anul 2015 am demarat lucrările la proiectul Donath Park. Un ansamblu cu 7 blocuri și 125 apartamente. Am dorit să oferim o alternativă avantajoasă ca și preț dar totuși calitativă, într-o zonă liniștită a Clujului. Am plecat de la ideea ca acasă înseamnă familie. Astfel am pus accentul pe o împărțire foarte utilă și funcțională a apartamentelor, am construit locuri de joacă pentru copii și ne-am poziționat într-o locație în care natura și plimbările alături de cei dragi sunt foarte aproape.

Deși eram primii care construiam acolo, s-a dovedit ca fiind o locație foarte apreciată de Clujeni. O combinație ideală între viața de oraș și liniștea naturii. Familiile care s-au mutat în Donath Park se bucură de alegerea făcută. Între timp zona s-a dezvoltat puternic iar acest lucru a adus un plus de calitate vieții prin magazine de proximitate, străzi asfaltate, locuri de promenadă, etc.

Nu în ultimul rând la Donath Park am respectat cu strictețe standarde înalte de construcție, iar securitatea și intimitatea au reprezentat o preocupare importantă pentru asigurarea unui trai confortabil. De aceea, Donath Park a fost gândit ca o zonă rezidențială sigură, delimitată cu gard, cu cale de acces pazită și barieră.

 

Acum ne bucuram că puteam să continuăm să dezvoltăm această zonă cu proiectul View by Donath Park.