fbpx
Telefon: 0749.041.103

Apartamente în București4

Toate apartamentele se vând în stadiul semifinisat, atsfel încât casa ta să aibă, în final, amprenta ta, nu a noastră. Noi garantăm pentru materialele folosite și pentru calitatea construcției, iar tu îi dai viață casei tale prin finisaje și design interior.

Imobilul București4

Noul nostru proiect imobiliar, București4, vine cu o nouă provocare. Aceea de a construi chiar în inima orașului locuințe din materiale premium pentru ca TU, cel care vei locui aici, să te bucuri de tot ceea ce este mai bun în materie de finisaje și materiale de construcție.

De ce l-am denumit București4? Pentru că este situat exact aici: pe strada București, la numărul 4, în zona centrală a orașului, pentru ca tu să fii aproape de tot ceea ce este important în Cluj-Napoca.

Locuri de parcare

icon-parcare

Proiectul Bucuresti 4 este prevăzut cu două niveluri de parcări subterane, astfel încât fiecare apartament al clădirii să poată beneficia de un loc de parcare:
Parcare subterană începând de la  13.500 Euro

Ne mândrim cu fiecare dintre imobilele pe care le-am construit în cei 17 ani de când construim, cărămidă cu cărămidă, locuințe durabile, de calitate și sigure. Ne mândrim că apartamentele noastre s-au vândut integral și că noii proprietari se bucură de confort și intimitate. Indiferent de zona unde am construit, de numărul de camere al apartamentelor sau de etajul la care sunt situate în imobile, am lucrat cu același profesionalism la fiecare dintre ele.